Happy Holiday

GEEF GERUST AAN EEN ERKEND GOED DOEL

Draag bij aan een welverdiende vakantie

Stichting Happy Holiday biedt jaarlijks zo’n 15 á 20 gezinnen met een ernstig of terminaal ziek kind (of kinderen/ouders) een welverdiende vakantie. Onze zorgvrijwilligers nemen de gehele zorg over van de ouders/verzorgers, zodat het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie.

Alles wat we doen, doen we met ons hart! Vol passie zetten we dan ook alles op alles om deze gezinnen een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten. Hier hebben we zoveel mogelijk hulp bij nodig! Op verschillende manieren is het mogelijk om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze vakantieweken, namelijk in de vorm van een donatie, periodieke gift of een sponsorschap.

Wat kost een vakantie?

Een all-in vakantie, met de nodige verpleegtechnische zorg, begeleiding en recreatieprogramma. kost gemiddeld € 23.000,00 per week.
Dit klinkt in eerste instantie veel. Echter als we het uiteen gaan zetten komen we op € 350,00 per persoon.

Totale kosten vakantie: € 23.000,00 per week
Gemiddeld 7 gezinnen: € 3.290,00 per gezin
Gemiddeld 4,5 persoon per gezin: € 730,00 per gezinslid*
Incl. vrijwilliger (1 op 1 begeleiding*): € 365,00 per persoon

Doneren

Bij stichting Happy Holiday komen al meer dan 30 jaar gezinnen op vakantie die het thuis niet al te makkelijk hebben. Buiten dat meestal de energie op is om zelf een vakantie te regelen zijn er vaak ook geen middelen. De zorg van een ziek kind is zo duur, dat er simpelweg geen geld meer over is om iets leuks te doen met het gezin. Sommige gezinnen leven van een uitkering of zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Happy Holiday organiseert jaarlijks twee vakantie van ongeveer 7 tot 10 gezinnen. Dit doen we zonder subsidie. We krijgen ons geld binnen door sponsoring, donaties of via acties die we zelf, of andere voor ons organiseren. Een vakantie, met de nodige verpleegtechnische zorg kost gemiddeld € 23.000,00 per week. Dat betekent dat stichting Happy Holiday jaarlijks € 56.000,00 bij elkaar moet sprokkelen. Dit geld wordt in zijn geheel opgebracht door acties, sponsoren en donateurs. Zij maken het verschil tussen thuis blijven of samen met het gezin op een welverdiende vakantie te gaan.

Ook jij kan een bijdrage leveren aan Happy Holiday! Doneer bijvoorbeeld een jaarlijks bedrag aan ons in de vorm van een periodieke gift. Kijk voor meer informatie hierboven onder het tabblad ‘Periodiek schenken’. Via onderstaand doneerformulier kun je ook heel eenvoudig met behulp van iDeal of een machtiging een donatie doen.