Happy Holiday

SponsorKliks

Happy Holiday gratis sponsoren

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Happy Holiday, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel je online een pizza via Thuisbezorgd. Of bijvoorbeeld een complete BBQ bij A-Z barbecue en Happy Holiday ontvangt hiervoor geld in de spaarkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Media Mark mee. Maar ook bijvoorbeeld Kleertjes.com, Hunkemöller of Ponprix. Ga je op reis en je boekt de vakantie via Booking, Expedia of bijvoorbeeld de ANWB. Ook dan kan Happy Holiday een graantje meepikken. Maar ook als je huishoudelijke apparatuur, computer, laptop of een nieuwe TV nodig hebt. Dan kan Happy Holiday een percentage van het aankoopbedrag ontvangen, als je eerst naar de site van SponsorKliks gaat.

Er doen meer dan 700 winkels mee!
Het is een kleine moeite. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Happy Holiday ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Happy Holiday. Voor jou een kleine moeite, voor Happy Holiday zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Happy Holiday. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Happy Holiday hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Happy Holiday weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Happy Holiday is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij een winkel plaats, levert Happy Holiday niets op.

Bezoek de SponsorKliks pagina van Happy Holiday